Velkommen til Værløse SelvforsvarsKlub medlemsside

Værløse Selvforsvars Klub startede i 1975, som interessegruppe på Syvstjerneskolen. Stifter af klubben var Willy Holm 2. Dan Jiu-jitsu Willy Holm skabte i sin tid som formand et godt samarbejde med andre selvforsvarsklubber, og det gode omdømme som klubben har i dag. Værløse Selvforsvars Klub har altid været en børnenes klub.

Klubben lægger specielt stor vægt på undervisning af børn, som tilmed har eget pensum. Klubben har flere gange arrangeret internationale kurser med udenlandske instruktører for både børn og voksne. Siden 1985 har Klubbens instruktører med mellemrum rejst til Japan på studieophold for at dygtiggøre sig i selvforsvar.

Den type selvforsvar som der undervises i, er den velkendte Jü-jutsu. Jü-jutsu er samuraiernes selvforsvarssystem som ikke kræver styrke, men teknik for at overvinde en modstander. De selvforsvarsteknikker der undervises i på klubbens børnehold indeholder hverken slag, spark eller farlige låse og kast

I det daglige lægger klubben vægt på at fungere godt socialt og at lære eleverne vigtigheden af hjælpsomhed og godt kammeratskab.